Om oss

VideoSystem A/S er et heleiet norsk selskap.
Firmaet er lokalisert i Drammen Buskerud fylke med gateadresse Øvre Eikervei 83.

VideoSystem A/S ble stiftet den 6. September 1976, og er således 47år i 2023

Firmaets tekniske stab utfører all service på alle produkter som leveres av VideoSystem A/S, og dette er gjort mulig ved utstrakt kursdeltagelse hos våre leverandører.
Firmaets tekniske stab er fullt kvalifisert til, og har lang erfaring med å foreta installasjon av våre produkter, samt til å utbedre eventuelle feil og mangler, utføre garantiarbeid, reparasjoner og vedlikehold.

VideoSystem A/S`s forretningside har vært, og er, å fremstå som Norges ledende firma innen elektronisk visualisering med spesiell fokus på storskjermløsninger og informasjonsteknologi, inneha kompetanse på nyeste teknologi på dette området, samt til en hver tid å være i stand til å gi kundene optimal support og service.
Vi ser det også som særdeles viktig å være oppdatert på produkter komplimentære til våre egne, slik at vi kan rådgi våre kunder om praktiske løsninger som også kan omfatte produkter utenfor vårt eget produktsortiment.

VideoSystem A/S er representant for en del utvalgte utenlandske firmaer som alle er spesialister på forskjellige felter innenfor fagområdene Informasjonsteknologi og displayteknikk. ,

VideoSystem A/S lang erfaring med større leveranser til statlige selskaper, store grafiske kontrollvegger til blant annet Equinor, Gassco, Telenor, Rikshospitalet, Veitrafikksentraler, Statnett, Forsvaret, Norges Bank, Stortinget, Oslo Politi, samt et betydelig antall tilsvarende installasjoner i kontrollrom i forbindelse med prosessovervåking/prosesskontroll offshore og onshore.